Megaszar4

Nos, vége a karácsonyi agyrohamnak, mindenki megkapta az ajándékát, stb., Móni nekiült megnézni a Megasztár4 döntőjét, mert anno Valami Amerika 2-t néztünk a moziban. Namost, tekintsünk el attól, hogy az élő műsor akkorát csúszott a műsorújságban foglaltakhoz képest, hogy nem a felvételből tudtuk meg, ki nyert.

Van akkora összeg, amiért felveszem ezt a szart a fejemre és kiröhögtetem magam? Igen!

Van akkora összeg, amiért felveszem ezt a szart a fejemre és kiröhögtetem magam? Igen!

Ez a széria annyira, de annyira gyenge volt, hogy Tilla Tilla szakszerű üvöltésén kívül alighanem csak néhány olyan dologra fogok emlékezni, ha fogok egyáltalán, ami nem a tehetséges fellépőkről szól.

Na, ki a Krály?

Na, ki a Király?

Mik is ezek?

  • beválogattak egy vietnámi származású kislányt, gondolom a politikai korrektség jegyében
  • beválogattak egy 13 éves magyar származású kislányt, gondolom, valakinek izgalmas volt
  • beválogattak néhány közepesen tehetséges fiatalt
  • beválogatták Király Linda kisöccsét
  • a legtehetségesebb és ebből adódóan esélyes leányzó úgy esett ki, hogy gyanús körülmények között lefagyott az sms-fogadó rendszer
  • a döntőbe a kisöccs úgy jutott be, hogy bár egész héten szavazhatott rá a nép, de a végén a zsüri választotta be
  • az a zsüri: Eszenyi fejfedő-dizájnere remélem, már munkanélküli, Mester Tamás az meg mi?, Fenyő Miklós meg nem hiszem el, hogy rászorul erre. Hab a tortán a médiaszemélyiség, Friderikusz “Fika” Sándor, aki annyira ért mindenhez, hogy példamutatóan leszól mindenkit.

Ezek után a másik szobából behallatszó műsortól többször tört rám szuiszid roham, csak a fenyőfa állta utamat az ablakban. Annyira hamisak voltak ezek a bájgúnárok, hogy nem lehetett nem hallani.

Vajon ki nyert?

Vajon tényleg ezt érdemeljük? Vajon Magyarország az az ország, ahol nincs 10 olyan ember, aki tud énekelni nem hamisan?

Kezemben volt ma egy újság, benne egy cikk, hogy a TV2 az RTL Klub nyomába ered, mert első akar lenni. Hát, kéremszépen, ilyen színvonalú műsorokkal ez nem fog menni.

Megaszar4” bejegyzéshez ozzászólás

  1. “Vajon tényleg ezt érdemeljük? Vajon Magyarország az az ország, ahol nincs 10 olyan ember, aki tud énekelni nem hamisan?”

    Hogyne volna, az első 3 széria elvitte a tehetségeket…

Hozzászólások lezárva.