Fotóséta: Városliget (de főleg a Műjégpálya környéke)

Na, ezt utálom a legjobban, amikor elszáll a WordPress, a mentett vázlat meg üres… Na, fussunk neki mégegyszer!

Szóval, kijőve a Szépművészeti Múzeumból, megállapítottuk, hogy remek időjárás van, a beígért viharok, esők sehol, úgyhogy akartunk még kezdeni valamit a délutánnal kicsit.

Így aztán lesétáltunk a Széchenyi-fürdőig (ettünk egy igen vacak kürtős kalácsot), majd bementünk a Vajdahunyad-várba, ahol már javában készültek a Múzeumok Éjszakájára, lett volna ott friss töki pompos, vagy bármi más… Namindegy.

Ami a fotósorozat főszereplőjévé vált, az igazából a szétbombázott Műjégpálya. 4 milliárdért újítják fel, csak azt nem értem, miért nem dolgoznak rajta éjjel-nappal (nincs a közeli környéken lakóház túl sok), hogy esetleg kész legyen. Mert a jelenlegi állás szerint kétlem, hogy készen lesz novemberre (koriszezon wtf). leginkább a bontott vasbeton zúzzák szét és válogatják külön a betont a vastól, ami jó dolog, de úgy néz ki tőle a terület, mintha egy bánya meddőhányója mellé egy méh-telep költözött volna. És igen, mindezt a csillió turista szeme láttára, hiszen a városnéző busz a Koós Károly sétányon gurul el…

Nem szép.