Végjáték LEGO-k megérkeztek!

Mármint a boltokba, mert sajnos nem nyertem a lottón (sem), úgyhogy egyelőre csak szaladjunk végig a kínálaton. Nagyon érdekes, hogy az általam preferált webshopokban nem lehet mindegyiket kapni, úgyhogy kicsit kombinálni kell. Sosem értem, hogy miért van ez.

Szóval, itt van rögtön a Kapi, Amerika Kapitány motoron. Hát, érdekes.

Aztán jön a Hadigép Romboló, amúgy a Hulkbuster páncél mintájára. Ebben benne van a Hadigép és a Hangya.

Aztán következik Vasember páncélcsarnoka. Bár nekem nagy kedvencem Vasember, de ez a szett tényleg csak egy kiállításon mutat jól, nem látom, mi benne a játék… Ráadásul már van Vasemberünk, ebben pedig nincs exkluzív figura (szerencsére).

A Bosszúállók Quinjet kb. akkora lehet, mint a Benatar, bár az új trailer szerint ez utóbbit fogják használni… Van benne Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Mordály és két Outrider is, valami furcsa ruhában…

Végezetül a csúcs a Bosszúállók Csatája elnevezésű jelenet (ezek szerint az Avengers székháznál lesz egy kis perpatvar. Ebben van egy Vasember (még egy), Marvel Kapitány (neki nincs quantum-öltözete, úgyhogy ezek szerint talán nem megy a többiekkel a quantum-világba), Nebula, nagy Hulk (köszi, hogy megvettük) és egy új Thanos egy kalapáccsal (miközben az előzetesben egy nagy karddal hadonászik).

Szóval, jó lesz ez. Persze majd talán karácsonyra…

Az eredeti Bosszúállókból még mindig hiányzik Sólyomszem és Hadigép, míg a Galaxis Őrzőiből Mantis és Drax.