Teherautós "tüntetés"

Nos, az Árpád hídon negyvennel a középső sávban cammogó üres földszállító tréler számomra nem tüntet, hanem az ügyfeleit szívatja! Hülyék! Azt hiszitek, hogy az emberek szívatásával belopjátok magatokat a szívünkbe és könnyes szemmel fogjuk követelni a közterheitek csökkentését?

Értem én, hogy hirtelen nagy megrázkódtatás a megemelt díj, sőt, azt is elhiszem, hogy lenne jobb megoldás, sőt, azzal is egyet értek, hogy az embernek nem kell mindent eltűrni. Éppen ezért mondom azt,  hogy :

Kapjátok be!

Így egyszerűen. Hát ki vagy te, drága földszállító kisiparosom, hogy feltartasz engem a munkába/orvoshoz/stb. menet? Jogod van protestálni, de akadályozni? “Elmész a pi…ba”, hogy Horn Gépont mondta.

Végül jöjjön a szokásos kérdés! Hol van ilyenkor a rendőrség? Vajon miért nem szedik ki a sorból ezeket a szemeteket és nézik át az összes papírjukat? “Olyan úgysincs, hogy minden rendben legyen” (copyright APEH). Tessék elvenni ezeknek az állatoknak a kedvét legális, ám kellemetlen eszközökkel…

Tessék lobbizni, tessék tárgyalni. Nem az utcán kell nyomást gyakorolni. Ne egymással csesszünk már ki…

Kicsit felhúztam magam így korán reggel…

Teherautós "tüntetés"” bejegyzéshez ozzászólás

 1. “Tessék lobbizni, tessék tárgyalni. Nem az utcán kell nyomást gyakorolni. Ne egymással csesszünk már ki…”

  Azt hiszem mindeketten voltunk már résztvevők CM-en ;).
  Amúgy egyet értek, a behajtási díj kell. Sztem személyautókra is.

 2. Igen, voltam én is CM-n, majd írok is erről holnap.
  Kiváncsi voltam, hogy bedobja-e valaki ezt a gondolatot… 😉

 3. Végül is, azt hiszem, jogos, hisz a CM eléggé kicsesz az autósokkal, gyalogosokkal… ;). Persze van lobbi és tárgyalás is, de egészen biztos nem kis hatása volt a CM-nek is a tárgyalások sikerességére :). Bár szerintem míg a bringaút a városnak is jót tesz, nem csak a bringásoknak, addig jelen esetben az útdíj tesz jót a városnak, az útdíj csökkentése meg inkább a fuvarozóknak tesz csak jót – inkább a kenyér ára emelkedjen, mint a légszennyezés mértéke. Plusz: a CM bejelentett, ugym. hivatalos 🙂

  Legalább nem egy tüntet? teherautós dobta be két any…s között 🙂

Hozzászólások lezárva.