Ülünk a moziban: Indiana Jones 4.

(avagy a “kristálykoponya királysága – wtf?)

Szóval hosszú idő után újra moziban (nem emlékszem a legutóbbi mozizásra, talán DieHard4.0), Duna Plaza kilences (nagy/Indesit) terem. Majdnem tele volt, csak az első sorok és a legszéle volt üres.

A filmről. Jó film, nézhető, néhány poén mindenképpen szellemessé teszi, persze tudjuk, hogy Indy nem tréfál. A téma kicsit elnagyolt talán, a nézőnek ismeretlen jóbarát személye mindvégig zavart, mint ahogy az is, hogy nem volt világos, hogy mire hajtanak a főhősök, egymás ellen vagy a végső dicsőségért. Ennél többet elmondani már poéngyilkolászás lenne… Osztom kollégám nézőpontját, hogy a kevesebb valószínüleg több lett volna, kár volt ennyi mindent belekeverni…

Harrison Ford tényleg öreg, de azért jól nyomja. A kép és a hang ütős; az atombomba-robbanás alatt másodpercekig remegett a székem (szerintem az egész házzal együtt), úgyhogy egyértelműen moziban kell megnézni, jó döntés volt.

Csak ajánlani tudom.

Ülünk a moziban: Indiana Jones 4.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nekem kicsit sok volt, főleg hogy elfeledték bekapcsolni a légkondit a teremben. Majdnem tele terem, 2 órán keresztül. Gyötrelem volt. Mind inkább azon vagyok hogy maradok én a torrenteknél:)

  2. Mondjuk légkondi nélkül tényleg nem nagy poén, de én azt mondom, ezeket a látványos filmeket érdemes megnézni moziban…

Hozzászólások lezárva.