Miért olyan jó?

Mármint a Logitech Illuminated elnevezésű billentyűzete?

Nos, Csoki kérdésére néhány érv, hátha. Amióta notebook-m van (2006 óta talán), azóta nem szeretek hagyományos billentyűzetet használni. Túl magas, főleg a notebook után.  Egy ilyennél egyértelműen kellemes, hogy nem kell olyan magasra emelni az ujjaimat. Ezért otthon Logitech Ultra-Flat Keyboardot használok, a munkahelyemen pedig egy Genius Slimstart. A kettő között elsősorban az a különbség, hogy az első egy helytakarékos billentyűzet, a gombok egymás mellé vannak préselve (ez néha . A második hagyományos kiterjedésű billentyűzet notebook-gombokkal.

Itthon régi problémám, hogy késő este is a gép előtt vagyok, de mivel nem tudok vakon gépelni, ezért egy asztali lámpával kell magamat segítenem, főleg, ha elveszem a kezem a billentyűzetről, akkor.

Nos, erre megoldás egy világító billentyűzet, amely a sötétben támpontot ad, így nem kell lámpát gyújtanom. Legyen notebook-szerű gombokkal. Nos, ez a fenti termék. Ehhez jön a Logitech kíváló minősége (eszméletlen, hogy bármilyen terméket csinálnak, első osztályú termék jön ki a kezükből), ezért kell ez nekem.

Ezért jó. Innovatív, korszerű, ergonómikus, elegáns. Szeretem az ilyen termékeket.

Csak utálom, hogy ebben az országban egy ilyen terméket nem lehet beszerezni. Lehet, hogy ki kell ugranom Bécsbe ezért (meg ha már arra járok, pár rekesz Almdudlerért)? Meglátjuk.