F1-közvetítés Magyarországon

Tetszik, nem tetszik, Magyarország kivételes klub tagja, a Formula1-futamot szervezőké. Ez egy elegáns klub, amelynek olyan nagyhatalmak állnak az ajtajában kitöltött belépési nyilatkozattal, mint az oroszok, az amcsik, az arabok (Dubai), az indiaiak. Bármikor ki lehet belőle pottyanni, amit jól mutat olyan történelmi helyszínek kiesése, mint a Nürburgring, Imola, Spa, Magny-Cours, Silverstone.

És akkor itt van az évad utolsó futamának időmérője, amelyet az F1-rendező ország hivatalos tévéje nem közvetít. Helyette egy B-kategóriás Bullock (Sandra) – Grant (Hugh) álromantikus kamukomédiát ad. Szánalmas? Nevetséges? Az.

Tovább is van, 22.50-kor adják le felvételről. 0.30-ig tart. Előtte a szokásos szombati agymosó, Celeb vagyok… és Szombat esti láz. Kész.

-Maargit! Noormális?

-Nem.

Nem vagyunk méltóak rá, hogy F1-t rendezzünk.

Ja, Massa-Trulli-Raikkönen-Hamilton-Kovalainen-Alonso lett a sorrend, Massa reményei még nem vesztek el teljesen.

F1-közvetítés Magyarországon” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Nos nekem is fura, de ez van. Bár nem tudom hogy nálunk éppen mibe lógott volna bele a közvetítés, de nem hiszem hogy a Celebes trutyit veszélyeztette volna, főleg ha nincs záróbeszéd.
    Bár szép és jó hogy van nálunk F1, de nem tudom voltál e mostanában kint a hungaroringen..
    Egy trágyadomb az egész. A legdrágább helyszínre szóló jegyek is ugyanolyan 20 Ft-os műanyagból készültek, ugyanannyi hely van a két ülés között mint a legolcsóbbaknál. Nincs látható különbség, csupán annyi hogy láthatod a rajtot… Na bumm. A wc a hetvenes évek balatonjai SZOC üdülőket idéző, falra pisilős rendszer… 100.000 Ft-ért!!!!
    Persze a 700 Ft-os dobozos sörről nem is beszélve. Valaki, valahol nagy kenőpénzt kapott hogy a mi szarkupacunkon rendezzék ezt a cirkuszt.
    De örüljünk annak hogy elméletben jövőre Moto GP-t is rendezünk 🙂

Hozzászólások lezárva.