Kaliforgia 2. évad ma este

Azért van olyan tévéadó, amelyikre lehet számítani, ez pedig az HBO. Ma este 21.00 Kaliforgia második évad első epizód, gondolom (remélem) HD-ben.

A sztori ugyebár arról szól, hogy van egy kiégett író, aki az első regénye sikeréből él (őt játssza az örök Mulder, David Duchovny (nem dácsovnyi, hanem djúkovni)), aki nem hajlandó feleségül venni nagy szerelmét és gyermeke anyját, ezért a nő máshol keres boldogságot.

Persze ezt főhősünk rosszul tűri, miközben epizódonként legalább egy igazi és legalább egy álombéli szexuális kalandba bonyolódik nőkkel… Ehhez jön még a nőjének leendő mostoha lánya, aki szintén belekerül a hálójába és a lúzer menedzser, akinek szintén éppen tönkremegy a házassága.

Nahát ezzel telt az első évad és a végére főhősünk megszökteti nőjét annak esküvőjéről. Ha nem lenne folytatás, akkor a boldogan éltek, amíg meg nem haltak frázissal végződne, de gondolom lesz itt valami újabb bonyodalom, hogy jöjjenek az újabb átpiált éjszakák és könnyűvérű nőcskék főhősünk életében. Mert a Kaliforgia (Californication az eredeti címe) erről szól(t)… De hamarosan meglátjuk…

Ízelítőül itt egy erősen korhatáros jelenetsor, vigyázat, az első évad első jelenetei, megzavarhatják a nyugalmat illetve világnézetet! 😉

Kaliforgia 2. évad ma este” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Nos, ezen túlvagyunk. Az első évad sem volt semmi, de ez már most nagyon gázos lesz…

Hozzászólások lezárva.