A UPC-lefejezésről

Hát, mit mondjak? Kis magyar mutyizás? Korrupció? Hűtlen kezelés?

Úgy néz ki, minden volt benne. A UPC menedzsmentjét nagy ívben rúgták ki a hét elején. Szép.

Az amerikai tulajdonos (Wtf- én eddig azt hittem, hogy a UPC holland cég) Liberty Global Inc. küldte ki a White&Chase magyar jogászait egy korrekt SOX-auditra és úgy tűnik, megborultak teljesen. Volt itt minden:

A regionális elnök tulajdonos volt több olyan vállalkozásban, amely üzleti kapcsolatban állt a UPC-vel, a HWSW szerint volt olyan vezető, akinek az egész családja ingyen utazott a pekingi olimpiára, és még ki tudja mi minden volt ott.

Engem, mint a UPC régi, hűséges előfizetőjét mélységesen megdöbbentett ez a hír. Bár nem vagyok opportunista, nem akarom, hogy egy cég ráfizessen arra, hogy az előfizetőjük vagyok, de azt gondolom, hogy azért ez már nagyon durva. És ez a sok-sok extra költség bizony meglátszott az árképzésen is, a cég nem lehetett költséghatékony, miközben a piacon ádáz ár- és szolgáltatásverseny dúl.

Remélem, a UPC megrázza magát és ráfókuszál az ügyfeleire, azok igényeire és megpróbál nagyon a kedvünkben járni. Segítek: az árcsökkentés kívánatos lenne, mint ahogy a hálózatfejlesztések gyorsítása és az ostoba torrentkorlátozás megszüntetése. Csak hogy a legfontosabbakat említsem.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/10/lefejeztek_a_upc-t/