iPhone 3.0 izgalmak

Nos, úgy néz ki, hogy a keddi napon bekövetkezett az, amitől tartottam, egy nap alatt leszívta az iPhone az akksiját. Ez a különböző fórumokon ismert jelenség, úgy néz ki, főleg az első generációs iPhone-kat érinti. Elkerülése érdekében azt javasolják, hogy a friss firmware-re semmilyen “gyári” backupot ne állítsunk vissza. Mivel a készülék fogyasztása kezelhetetlen méreteket öltött, ezért tegnap éjjel én is az újratelepítés mellett döntöttem. Igazából buktam az sms-eket és a Budget nevű programba bevitt adatokat, amit nagyon sajnálok annak ellenére, hogy az utóbbi időben már nem jegyzeteltem a kiadásokat (igazából pontosan látszott az eltelt 3 hónapban, hogy mire megy el a pénz).

A custom firmware-hez csak a szifon.com all-in-one csomagját telepítettem fel, a többi adat mind szinkronizálás útján került fel a telefonra, ami valahol egy kicsit szégyen szerintem egy ilyen kategóriájú készüléknél. Biztos vagyok benne (ajánlom), hogy az Apple a soron következő firmware-ben javítja ezt a fogyasztási problémát.

Szóval, most egy kicsit korai ez a poszt, mert még nem lehetünk biztosak abban, hogy a hibajelenséget sikerült kiküszöbölni, de biztatónak lehet nevezni, hogy reggelre csak 1%-t fogyasztott el a készülék airplane módban a tegnapelőtti 13-al szemben. Amíg nincsenek eredmények a google calendar szinkronizációt és hasonló nyalánkságokat nem kapcsolom be…

Viszont! Olvasva az iPhone 3GS melegedési problémáit és egyéb szoftveres gondjait boncolgató írásokat, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy nem lesz az új készülék-beszerzés elkapkodva!

iPhone 3.0 izgalmak” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. 54 százalékra szívta le. Holnap folytatódik a teszt a naptár-szinkronizáció bekapcsolásával.

Hozzászólások lezárva.