iPhone 3GS hírek Magyarisztánból

Winkler János rajongó vagyok. Nem tudom, hogy nyilatkozatait a sajtó szó szerint hozza le, amikor idézőjelek közé teszik, vagy valamilyen szűrőn át kerülnek napvilágra szó szerinti idézetek tőle, de régi nagy kedvencem. Emlékezzünk például tavaly tavaszi egyik nyilatkozatára:

Bár Magyarországon folyamatosan növekszik a 3G-s szolgáltatások lefedettsége, Winkler nem tartja valószínűnek, hogy az elkövetkező két éven belül szignifikáns bázisa alakulna ki a HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) adatcserének, így az sem valószínű, hogy 2010-ig betenné a lábát hazánkba az iPhone.

Nos, nem kell ecsetelnem, hogy 2008. augusztus 22-én a T-Mobile-nál lehet kapni az iPhone 3G-t, ugye?

De lássuk kedvenc lokálhiróm mai nyilatkozatát:

“Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy előfizetőink, az iPhone 3G-t vásárlók egészen különleges módon ragaszkodnak készülékükhöz, és ami még fontosabb, szórakozásra és munkára is maximálisan kihasználják annak képességeit”

Most mit lehet erre mondani? Vannak esetleg olyan márkák (kimondatlan az iPhone-n kívüli összes gyártó), akik nem ragaszkodnak készülékükhöz vagy nem használják ki képességeit? Hát ez tényleg egy fontos, új információ. Ha én mondjuk Nokia N97 tulaj lennék, azért lehet, hogy kicsit felkapnám a vizet…

De sebaj, kedves János, de vajon mikor tudjuk már meg, hogy július hányadikától lehet kapni az új iPhone 3GS-t, figyelembe véve, hogy ma már másodika van és 31 napos a hónap és az Apple keynote óta tudjuk, hogy júliusban dördül el a startpisztoly?

A bevezetés részleteiről és az árakról a T-Mobile a későbbiekben ad tájékoztatást.

Hát ez remek, köszönjük, hogy Önöknél költhetjük el a pénzünket és ezért korrekt módon tájékoztatnak!