Mi történt 2009-ben? Q4

Negyedik rész/negyedév

Október

Október első fele munkával és esti/hétvégi sétákkal telt, így jártunk a Lánchídnál, a Gellérthegyen, a Váci utcában, a Nemzetinél. A kéthetes őszi séta-időszakot az Országház színes festésével és a HHH őszi színeivel zártuk. Ezek az esti túrák tovább csiszolták az éjszakai fotós-technikámat, mondjuk bőven rám fért. A HHH-n elkészítettem a tízezredik expozíciót a Sony-val.

Jenson Button megnyerte a Formula 1 vb-t, csapatunk pedig megnyerte a testbike.hu fotópályázatát (a fotóim aktív közreműködésével). Az ORTT kinyírta a Danubius és a Sláger Rádiót, hogy helyükre a Klassz FM és a Neo FM kerüljön.

A Mongolban  ünnepeltük a 15. évfordulónkat (és a három hónapos házassági “évfordulónkat”).

November

Ez a hónap (ahogy a blogbejegyzéseket nézem), inkább a rövid, velős gondolatok hónapja volt, jó sok twitter, kevés blogbejegyzés, ami alighanem a sok munka eredménye (is). Hetedikén beoltattam magamat H1N1 ellen. Nyolcadikán rácsodálkoztunk a graffiti-eltávolítókra az Árpád-híd alatti kis alagútban. Tizedike környékén a cégnél a klímaszerelést menedzseltem. A rövid, fél naposnak indított munka majd három napig tartott, de most van egy remek klíma a szerverszobában, elbír mindent, ami kell.

Tizenhetedikén az Erzsébet-híd ünnepélyes díszkivilágítását fotóztam a ködös rakpartról. Huszonharmadika környékén az IKEA-ban jártunk, érdekes dolgokat láttunk. A hó végén a Cisco Expo-n is részt vettem – elszakadt cipőfűzővel.

December

December elején újra fotószessön volt, hetedikén munkahelyi mikulásparty, nyolcadikán orchideák, tizedikén és tizennegyedikén karácsonyi villamos, tizenkettedikén karácsonyi vásárban jártunk. Móni harmadikán megkapta a H1N1 oltását. Tizenkilencedikén pedig még több hó esett az addigihoz, elmentünk kocsikázni, fotózgatni, tankolni.

A karácsonyt családi körben töltöttük, “gazdag Jézuska volt”, huszonhatodika óta (végülis csak öt napja) pedig dögrováson vagyunk, torokkaparós orrfújós nyavalyával… És hosszú évek óta ez lesz az első Szilveszter, amit itthon töltünk kettesben.

Ez volt az év, kívánok minden kedves olvasónak és magunknak is sikerekben gazdag 2010-t, jó egészséget és sok boldgoságot!

Vége