Mi történt 2009-ben? Q3

Harmadik rész/negyedév

Július

Július volt az év legsűrűbb hónapja. Hatodikán hónom alá kaptam a fényképezőgépet és töviről bögyire megörökítettem a felújítás előtt álló Margit-híd katasztrófális állapotát. Tizenharmadikán volt a második esküvői ruhapróba, el is hoztuk a ruhát, mert a kölcsönzős szabira akart menni. Tizennegyedikén vadászgépek szelték a főváros levegőjét, ettől sokan megijedtek. Tizenötödikén a Megyeri-hídon fotóztam naplementét, mivel egy vulkánkitörés miatt színes volt a légkör. Tizenhetedikén a poros szenzoromat tisztítottam meg (elég jól sikerült, azóta nem kellett), és klub is volt a Bíbicben, Móni a próbasminkjében jött. Huszadikán csináltam egy remek fotót egy csigáról. Huszonegyedikén egyik exkodakos lengyel kollégámmal találkoztam, akivel felidéztük a régi idők emlékeit. Huszonkettedikén kluboltunk,  Huszonharmadikán RPetivel a Red Bull Street Parade-n voltunk (ahol megint összefutottunk a lengyel kollégámmal), huszonnegyedikén pedig a kolléganőmék családi házában kertibuliztunk.

Huszonötödikén volt az esküvő. Jól megszervezett esküvő volt. Annyira jól megszerveztük (a beszállítók mindegyike annyira profi volt, hogy tette a dolgát), hogy nem kellett a részletekkel foglalkoznunk, szabadon megélhettük a pillanatot. A saját fotók albuma (nem én csináltam).

Rengeteg ajándékot kaptunk, így lettünk sok szép dologgal gazdagabbak.

Augusztus

Nászúton Sopronban voltunk, ahol már korábban is, Lővér Szálló kicsit megkopott pompájában. Eszméletlen meleg volt, éjszaka majd megsültünk, az ágy kemény volt és kényelmetlen, valami hasmenéses cuccos is összejött, de jártunk Bécsben (azt hiszem, odafelé kellett volna autópálya matrica, de ezek szerint ezt más nem vette észre szerencsére), Kismartonban, Fertődön, bejártuk Sopront. Nagyon jó kis nászút volt.

Hazatérve szinte pattantunk a HBTT-re, ami nagyon jó volt, DJ AZso utolsó fellépése, fotózás

Tizenötödikén újra feltűnt az amerikai turista a budai Várban, Mónival romantikus fotótúrán vettünk részt. Tizenkilencedikén újra ott volt, a tüntetésen a Margit-híd kerékpársávjáért. Huszadikán a Red Bull Air Race-n jártunk, sikerült a legjobb helyet megcsípni, a fényképezőgép kitett magáért, bár a 200-as teleobjektív kicsinek bizonyult (a gép pedig lassúnak).  Huszonötödikén egy hónaposok lettünk Mónival, aminek alkalmából összegyűjtöttem az esküvőnk alvállalkozóit (szép hosszú lista). A Csülökben ünnepeltünk, degeszre ettük magunkat. Huszonhetedikén újabb UPC-internet upgrade (15/5 Mbit =  2800 HUF), harmincegyedikén pedig csodálatos napsütésben betonozás a telken.  Megrendeltem az új iPhone-t.

Szeptember

Szeptember első két hete meglehetősen laposan telt, túl sok érdemi esemény nem történt. Sok munkám volt.  13/14 a 24 órás váltóversenyen zajlott, könnyített műszakban csináltuk (este hazajöttünk aludni), stb. Az én feladatom főleg a fotózás, a dokumentálás volt.  Tizenötödikén a kezemben volt az iPhone 3GS, két hétnyi várakozás és kivételezés és lobbizás után. Imádtam, ahogy most is.

17-én orvosnál jártunk, amitől számítva a hónap fennmaradó része egy komplett rémálommá változott. 18-án ezek szerint szintén nem engem mért a traffipax a Tél utcában, gondolom, nem hitték, hogy a Spartól kifordulva egy autó ilyen jól felgyorsulna… Az első fellélegzés 29-én az UVH-nál talált minket.

Folytatása következik.