HiRise indahausz – dokkolós állvány iPhone-hoz

Megleptem magam e kávéházi szegleten, hehe, szóval vettem egy (két) ilyen iPhone dokkolós állványt.

Nanáhogy fekete, mint az összes “i” készülékem, kivéve a kábelüket, úgyhogy jól harmonizál a többi berendezéssel.

IMG_20150414_102042_hdr

Igaz, a Blackberrynek kicsit beletört a szenzorába a fénykép elkészítése.

A lényeg, hogy mivel az Apple nem tartotta fontosnak a saját dokkoló elkészítését, harmadik fél termékeit árulja saját áruházában is, ezért nem maradt más választás, mint beszerezni egy minőségi terméket.

Remélhetőleg ez az.

A termék Ikea-módra lapra szerelve érkezik, csavarokkal és imbuszkulccsal, úgyhogy aki elég sok PAX szekrényt rakott össze, annak ez már csak egy laza ujjgyakorlat lesz. Kábel nincs a tartóhoz, úgyhogy vagy a  készülékhez hozzáadott kábelt használja az ember, vagy vesz még egyet az Apple-től, mivel a fej, amibe a csatlakozó megpihen, csak Apple-kábellel fix. (És itt most ne kalandozzunk el abba az irányba, hogy kinek a k. édes anyja miatt olyan k. drágák az Apple kábelek…)

Mivel nekem van egy plusz kábelem, meg még ott az iPadé is, van elég, szerencsére nem kellett kábelt venni. A tartó egyébként hivatalosan iPhone5/iPad mini kompatibilis, de remekül működik az iPhone6/6Plus készülékekkel is (amelyek kisebbek, mint egy iPad mini, aljuk azonban eléggé hasonlít).

IMG_20150414_102204_hdr

A készülék szépen felfekszik a (különböző tokok miatt például) testre szabható támasz, igaz így egy dokkoló egy készülékkel működik igazán jól…

Egyelőre jónak tűnik, a képekért pedig a Blackberry nevében én kérek elnézést!

(A fényképek munkaidőn kívül készültek! 😉 )