Töltelékposzt: Endgame-stílusú vége-főcím?

Hogy tetszett mondani?

Szóval, egy PERCEPTION nevű cég készítette el a Bosszúállók: Végjáték vége főcímét. A főcím azért különleges, mert nincs bennük extra jelenet.

Viszont a szokásos marveles vége-főcím első részét alkotja egy három és fél perces szereplőfelsorolással, hogy utána következzen a stáblista.

A Youtube-on a vége-főcím önálló életre kelt, a különböző filmek rajongói elkezdték legyártani a kedvenc filmjükhöz való vége-főcímeket.

Az egyik legjobban sikerült az alábbi Harry Potter-vége-főcím, aminek sikerült az effektet, a betűtípust és a hangulatot is eltalálni (a közepénél a helyszínek erre utal):

Szinte az összes ismert angol színész benne volt ebben, nem semmi.

Ezután jöhet egy Star Wars vége-főcím. Azt egyébként nem tudtam, hogy Domhnall Gleeson a Harry Potterben és a Star Warsban is szerepelt.

Talán még a következő Star Trek feldolgozás fér bele a vállalható kategóriába, mielőtt leesne a színvonal a lelkes amatőr kategóriába:

De itt már tényleg elengedhetjük a gyeplőt. Esetleg még ide lehet tenni egy Justice League klipet (ami egy kiadós fricska), de a minőség, a szerkesztés már nem hasonlít az eredetire…

 

Láttam még furcsábbnál furcsábbakat, van ilyen a legnagyobb bevételt hozó filmekből, a legnagyobb bevételt hozó korhatáros filmekből, Dark Knight trilógia, Trónok harca, Fast and Furious…

Hát itt tartunk…