Korlátozásnapló 18-19.

Megint két nap, tegnap nem volt erőm…

Az elég fura, hogy ahányszor bemegyünk az irodába, mindig taknyosak vagyunk másnapra… De lehet, hogy semmi köze az irodához, persze.

Szerdán bent voltunk a  cégnél, nem mentek olyan jól a dolgok, ahogy szerettem volna, úgyhogy kettőkor eljöttünk. Előtte még bevásároltam az Aldiban. Az ugye megvan, hogy az Apple Pay nem működik, csak ha látja az arcom. De maszkban nem látja, igaz? Mondjuk a Touch ID-val sem lennénk előrébb, mert kesztyűben az sem működik… 😦

Nagyjából megvolt a heti bevásárlás, aztán majd meglátjuk.

Csütörtökön (ma) nem történt semmi különös, kicsit sokáig aludtam, aztán belehúztunk.

Mi nem nagyon akar tanulni, ez nem túl jó hír.

Nagyjából ennyi.

Az új gép? Egyelőre küzdök a méreteivel, alig fér az otthoni íróasztalomon, ami egy nevetséges, 90×50 centis kisasztal, a monitor is elég furcsán belóg a képbe, az alját nem látom. Valamilyen driverhiba lehet, hogy néha a kép egy része elfeketedik – láttam már ilyet a Lenovo-n is… A laptop hangja – nos azt nem is értem, úgy szól, mint állat. Tegnap elemet kellett cserélnem a Bluetooth egeremben, már alig működött, ma alig jött el ez a hiba. Ez azért érdekes, mert a telefon headsetje és a tv távirányítója is bluetooth-os, szóval elég zsúfolt a frekvencia, hogy úgy mondjam. Ma reggel az internetre nem akart felmenni, szóval vannak azért izgalmak.

Összességében azt mondom, nem rossz.