Töltelékposzt: “Az arcát nézed?”

Mostanában feltűnt egy új reklám a tévében, muszáj volt lenyomoznom…

Röviden azért jegyezzük meg, hogy egyértelműen nem értek egyet a manapság elterjedt tévéreklámok szabályozásával. Rossz szokásom, hogy reggeli/vacsora közben hírműsorokat nézek, amiknek újkori szégyene, hogy még közben is vannak reklámok.

Ezek a reklámok gondolkodás nélkül beletolják a táplálkozó arcomba a bakteriális vaginózis-, a hüvelygomba-, a lábgomba-, a bőrgomba- (kész gombapaprikás), aranyér- és egyéb borzalmas betegségekre választ adó termékeket reklámozó kisfilmeket. Hozzá lehet szokni, de akkor is néha gusztustalan.

Kifejezetten üdítő, bár szerintem hasonlóképpen elfogadhatatlan ebben a reggeli/délutáni idősávban a fehérnemű-reklám, de ennek mindenképpen kevésbé kínos következménye, amikor a gyerek rákérdez, hogy a nők miért hordanak melltartót (tényleg, miért? 😉 !

Szóval, van ez a reklám, tessék megtekinteni (direkt eredeti nyelven):

Sikerült kideríteni, hogy ki a főszereplője ennek a klipnek, Iva Kubelkova, 43 éves, 178 centi magas cseh hölgy, aki mesterfokozatú diplomával rendelkezik szociális- és tömegkommunikációs szakterületen, két gyermek anyja. (Wikipédia)

Csehországban sikeres tévés és filmes szereplő, szokott énekelni is, ahogy látom a Youtube-n, de többet nem tudok róla.

(Egyébként az külön megérne egy misét, hogy hogyan árasztják el az országot a cseh és lengyel internetes cégek – ha más nem, ez mutatja, hogy elmentek mellettünk ezen gazdaságok. Nem irígylem őket, csak magunkat hibáztathatjuk ezért…)

De mi köze ennek a címhez?

Mutatom Móninak ezt az alábbi videót, hogy ki ez a nő, megismeri-e?

Nézi-nézi, nem tudja. Már a homlokát ráncolja, nem jön rá. Mondom erre neki, hogy “az arcát nézed?”. Mire rávágja, hogy “persze, igen”. Jót röhögtünk.

Apropó, nem tudja valaki az Elinix-reklám főszereplőjéről, hogy kicsoda?

Hírdetés