Halmozódtak a programok a napokban, úgyhogy a pénteki osztálytalálkozó utáni kevés alvást egy masszív délutáni alvással bepótolva, majdnem elkésve sikerült beesni a Hüvösvölgyi Vigadóba, a Magyar MontainBike Szakági Szövetség éves díjkiosztójára és báljára.

Szóval, majdnem elkésve érkeztünk a “patinásnak” igen; újnak, rendezettnek alig mondható Hüvösvölgyi Vigadóba, amelynek egyetlen hatalmas termében volt a bál. A terem kicsi volt a nagy érdeklõdéshez, ráadásul a szervezõk valószínüleg több jegyet adtak el, mint ahány szék volt, de összességében még mindig kultúráltabb hely volt, mint a csillebérci sport-csarnok.

Az árak viszont világszínvonalúak voltak, 800 Ft egy 2 literes kóla, meg hasonlók. Kellett volna hozni sajátot, mint mindig.

Az étel (3 fogásos vacsora) sajátságos volt, hideg elõétel, majd pár óra múlva jött a rántott szelet körettel. Harmadik fogásnak nyoma veszett, VIP-vendégeknek volt rétes.

A Groupama XCM és XCO futamok összesített eredményei után következett a T-Mobile Top Maraton, amelynek két kategóriájában is dobogót ünnepelhettünk, míg Éva a középtáv nõi mezõny, Veronika a középtávnõi masters kategóriában ért el bronzérmest helyezést.

 

100_2702

Éva a dobogón!

100_2709

Veronika a dobogón!

 

 

Nagyon boldogok voltunk, örültünk az eredményüknek!

100_2713

 Hajrá csajok!

Díjkiosztó után következett a szokásos páros-verseny bringán, egy kört kellett tekerni, Seti-féle részegdisznók fellocsolták vízzel a kanyarokat, kész csoda, hogy senkinek nem lett semmi baja. Viszont Éva megnyerte a fõdíjat, egy Samsung mobilt a T-Mobile-tól, örült neki. Ezt sajnos mi már nem tudtuk kivárni, mert a végsõ összecsapások elõtt volt egy kis tánc, amit már nem bírtam cérnával és hazajöttünk.

Még egyszer, gratula minden díjazottnak, különösen a mi lányainknak, jövõre folyt.köv.!