Genertel sux? Netrisk sux?

Melyik? Nem tudom.
Jelen állás szerint inkább a Netrisk érdemelne meg egy lompost a megfelelő (egyébként egyirányú) testnyílásába, és nem adnék neki síkosítót.  x-)

Köztudott (de legalábbis nem titok), hogy január 8-án vettem egy autót. Kilencedikén bejelentkeztem a Netrisk.hu rendszerébe, és kötöttem rá egy biztosítást. Az ajánlati igazolással tizedikén szépen elsétáltam az okmányirodába és átírták a nevemre az autót.

 

Aztán vártam a kötvényt, a csekket. Semmi sem érkezett, csak a citronyra, jött a Genertel-től a kötvény. Január végén a Netrisk semmit sem tudott mondani, hogy miért nem kaptam semmilyen iratot a Rözsóra, úgyhogy rózsaszín csekken fizettembe az első negyedéves díjat, amely az A0 besorolás miatt három negyedéves díjnak felel meg B4-ben… Mindegy, bevállaltam, hiszen akkor még a Citronyra ment a B4.

 

Február közepén kivonattam a forgalomból a Citronyt, béke rozsdás és lhm-es poraira. Netrisk-nek elküldtem a határozatot, kérve, hogy mondják fel a szerződést és vezettessék át a bónusz-besorolást a másik autóra. Erre múlt pénteken megkaptam a nemzetközi zöld kártyát (vagy mit) rá. Na, itt betelt a pohár.

 

Tegnap felhívtam a Netrisket, ahol megint csak azzal tudtak reagálni, hogy a biztosítók túlvállalták magukat . Azért most már nagyon kilógott a lóláb, úgyhogy felhívtam a Genertelt. Ott, miután elmondtam a bánatomat (a régi autómra jönnek az iratok, az új autómra nem jön semmi, a bónusz sem), megnézték az összes rendszereikben (innentől gáz, ha egy cégnek több rendszere van), sőt (bármit is jelentsen ez), még az állománykezelőknél is és közölték a jóhírt:

 

A két hónapja vásárolt autómról ők semmilyen információval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy az előző tulaj náluk biztosította, de eladta. Két hónap alatt nem kaptak semmilyen papírt a Netrisk-től. Továbbá (ez már meg sem lepett) az egy hónapja kivont autómról sincs semmilyen információjuk, természetesen a bónusz is azon van, hogyne.

 

Namost, azt kell mondanom, hogy nem is felháborodás volt a, amit éreztem, hanem az, hogy tudom, ezt megint megszívtam, méghozzá anyagilag kőkeményen. És akkor még örülhetek, hogy az eltelt két hónapban “nem okoztam” balesetet, mert mondhatjuk, hogy bár kapott a Genertel tőlem egy negyedéves biztosítási díjat, de tulajdonképpen az autó mind a mai napig nincs biztosítva. Vagy van? Nem is tudom.

 

Kész agyrém. A folytatásról természetesen  beszámolok….

Genertel sux? Netrisk sux?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Azta, nem semmi. Sosem bíztam a netes cégekben eléggé, valahogy megvan az a két lépés kötelező távolság. Bíztam az eBay-ben, mégis úgy néz ki megszivattak, buktam 25 rongyot…
    Cégeknek mint nálunk is, van hogy több rendszert alkalmaznak. Van folyamat rendszer, meg számlázási/hirdetés rögzítési is. A kettő nem igen kapcsolódik a egymáshoz, de mindkettő jó lassú, és a mienk:-)

  2. Azért ennyire nem esnék át a ló túloldalára. A Netrisk évek óta jól kezelte a dolgaimat, most hibáztak, de legalább jó nagyot, hogy hadd szóljon! A Genertel sem hiszem, hogy alapvetően béna lenne, csak egészen egyszerűen nulláról több százezer ügyfelet megcsípni egy hónap alatt, az nagyon komoly projekt…

    A történetben az a szép, hogy valamelyik nyilvánvalóan hazudik, ám ezt jelen pillanatban nem tudom megítélni, hogy melyik.

    Az egyetlen szerencse, hogy nem volt balesetem…

  3. Igen Palik tünjön el örökre, undoritó egy féreg, neki csak a saját öröme a lényeg a Bamako Ralli nagyon fontos, feltétlen meg kell rendezni, nem érdekes, hogy mennyibe kerül az sem érdekes ha fenyegetéseket kapnak a lényeg hogy horribilis összegeket játszadozzon el, igy könnyü

  4. Ezt én sem értettem, de nem ez volt az egyetlen érdekes hozzászólás tegnap, egy másik érdekesebb volt, csak a hozzászólást törölte a szerző…

Hozzászólások lezárva.