Invisible Shield

Megérkezett a kicsi csomag (belefért a postaládába, úgyhogy nem kellett bemenni érte a postára)! Hétfőn délután rendeltem és pénteken kézbesítették! Hogy csinálják! Döbbenet. Ráadásul a címzés a következőképpen nézett ki: Zsolt Andrási, Bárdos A.u.4. És mindezek ellenére megérkezett!

Na mindegy. Azonnal át is tanulmányoztam és felapplikáltam. Persze még az applikálás előtt beleragadt egy szösz, utána meg kicsit félrecsúszott, úgyhogy kalandos volt az applikálás. Mindegy, végül most felkerült, úgyhogy jöhet a 24 óra várakozás (persze ez nem fog elmúlni használat nélkül, muszáj lesz használni). Az már látszik, hogy egy mikroszkópikus szál csak aláment, de én már le nem szedem…

A telefon működését nem befolyásolja, nem kell erősebben nyomni, vagy ilyesmi. A részletekről természetesen beszámolok.

Invisible Shield” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Helló

    Zagg.com a hivatalos weblapjuk.

    Én is szereztem egyet az ipod classic-omra. Tényleg elég körülményes felrakni. Majdnem 2 órát küzdöttem vele és olyan tökéletes mint a hivatalos weblapokon mutatja nem lett, na de ők naponta 50et felraktank, tudják hogy kell.

    Sajna nem eészen jött be hogy karcálló, van olyan hely ahol nem látszik ha pl körömmel enyhén megkarcolom, de pl a kijelző részen ott marad a nyoma, nem lehet eltávolítani. Megnéztem, a kijelző azért sértetlen maradt, szóval visszaraktam a védő fóliát, na persze nekem is ilyenkor aláment egy kis kosz, szóval nehéz dolog ez:)

Hozzászólások lezárva.