Mio Moov: első úton

Nos, az első úton tulajdonképpen pozitívan csalódtam, bár egyértelműen vannak hibák. Egyrészt a Szentendrei úton jobbra akart tartani, hogy utána balra lehessen fordulni az Árpád-hídra, pedig arra nem lehet (vagy nem érdemes) fordulni. Ráadásul a felüljáró a Flórián téren nem mai darab, a térkép mégis kikerülné… Háát nem tudom.

A sebességhatáros részt nem igazán tudtam tesztelni, mert az átlagos nagyobb forgalom miatt nem lehetett hetvennel menni… Ez a rész holnapra marad. Egyébként a műholdak érzékelése után automatikusan frissült az óra és bekapcsolt az éjszakai üzemmód, úgyhogy ez a rész jónak tűnt. A POI-k jól működnek.

A szivargyújtó-töltőzsinór lehetne hosszabb egy kicsit, hogy a kormány bal oldalán elhelyezve is elérjen a készülékig, de nem akkora dráma, a kis kijelző szerintem nem fogyaszt túl sokat. Bár ezt egy hosszabb úton kell tesztelni.

Holnap este újabb tesztút következik, a forgalomtól függő útvonallal, úgyhogy alighanem kicsit megizzasztjuk a szoftver újratervezési képességeit…

Folytatása következik.