Idézet az új Renault Laguna tesztjéből…

… a Totalcar.hu-ról. Íme:

Ahogy kívül, a beltérben is összesen egy darab makulára leltünk. Hátul kevés a hely. Természetesen relatíve, vagyis a kategória többi autójához képest kevés, nem pedig egy alsó-közepes vagy kisautóhoz viszonyítva, de ekkora kocsitól az ember mind fej-, mind lábtér tekintetében többet várna. Minden más rendben van, mit rendben van, egyenesen remek.

Teljesen egyetértek. A teoretikusan legnagyobb Renault-ban (ami persze a SUV-ok óta már nem egyértelműen az) három generáció óta nincs hátul elég hely egy jól megtermett felnőttnek. Csak egy rövidcombúnak vagy egy gyereknek. Ez sajnos tényleg az egyetlen, de súlyos hibája.

Laguna GT

Laguna GT

Ezzel szemben érdekes, hogy  a Mégane-ban nincs ilyen probléma. Így aztán jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a következő autóm nem egy Laguna GT lesz lenne, hanem egy Mégane Sport Tourer. Ha van benne a hátul ülőknek elég hely. És tolatóradar default, mert ebből már nem lehet kilátni hátra.

Idézet az új Renault Laguna tesztjéből…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Azért a Megane kisebb, szinte minden más tekintetben 🙂
    Bár én maradok a másik francia várnál, hidraulikus felfüggesztés csak a C5-ben van 🙂
    És abban a tolatóradaron kívül akad még egy pár vicces extra, pl. a jobb oldali visszapillantó tükör lehajlik kicsit, ha tolatsz, hogy a kocsi mögé lássál jobban. Nagyon praktikus.

  2. C5 nagy király!

    A Renault előtt nekem is Citroenem volt, igaz egy korábbi igásló, a BX. Ha nem állt volna neki nagyon-nagyon rohadni, illetve lehetett volna hozzá még alkatrészt kapni, nem váltam volna meg tőle…

Hozzászólások lezárva.