IKEA-élmények

1. Nem hiszem el, ha más meséli és nem a szememmel látom. Két fiatal csöves/emo/metálos/punk/mittomén srác lődörgött az áruház éttermében. Koszosak, büdösek nem voltak szerencsére. Odasomfordáltak a tartóhoz, amire vissza kell vinni a tálcákat az edényekkel. Az egyik tálcáról leemelték a tányért és leültek a szomszéd asztalnál. Lepakolták a szalvétát és egyéb rádobált göngyöleget és ketten nekiálltak megenni a félig elfogyasztott kacsacombot hasábburgonyával. Szép csöndben nyammogtak, beszélgettek. Komolyan mondom, én még ilyet nem láttam.

2. Tízezerért kell vásárolnom, hogy ingyen legyen a parkolás. Nyócezerötért vettük, ami kellett, ettünk az étteremben (ja, az nem számít bele, bocsi vazze), és utána még kétszázat legomboltak rólunk a parkolásért. Dehát hol parkolnék, ha az egész teret elfoglalja az IKEA? Szerintem túl magas az a tízezer forintos limit, nem hiszem, hogy elválasztja az egész nap ott parkoló külvárosi lakost (fizet 1600-t parkolásért mondjuk) és a törzsvásárlót, aki otthagy tízezret, de így is tovább tart egy óránál a séta abban a böhöm épületben. És félig üres a mélygarázs. Nagyon erős lenyúlás-szaga van ennek, kedves IKEA!

IKEA-élmények” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Az első nagyon kemény, nem hittem volna…

    A másodikat tapasztaltam én is, nekem sem tetszett. Aszt hiszem ha legközelebb megyek, még dec elején, majd a lakótelepen parkolok mellette. Nincs messze, egy szatyrot meg el tudok odáig vinni

  2. Visszajelzés: Mi történt 2009-ben? Q4 | AZso.hu 2.0

Hozzászólások lezárva.