Misike arcai: Tornázás közben

Következzék a rovat újabb darabja. Az alaphelyzet az volt, hogy Misikét hasra fektettük az ágyon és vártuk, hogy mit csinált. Korábban, a videóban is látszik, hogy bizony nem sokat tétovázott és visszafordult hátra.

Mára ez megváltozott. Ha segítünk neki hasra fordulni, akkor szívesen elkönyökölget így. Önerőből még csak oldalra tud fordulni, azt viszont egyre gyakrabban és szívesebben teszi.

“Kedves nézőink! Most közvetítést adunk Újpestről, Misike tornaórájáról! Adásunkat HD-ben sugározzuk! Kapcsoljuk tudósítónkat a helyszínen!”

“Köszönöm a szót, üdvözlöm a nézőket, máris kezdődik a szombat délelőtti matiné!”

“Addig is elmondjuk, hogy a most következő szám az átfordulás egyik speciális fajtája, a szabadfogású lepedővel végrehajtott mosolygós pörgés. Elég nehéz mutatvány ebben a korban!”

“Érdekességként még megemlítjük, hogy a szám egyik legnagyobb külföldi sztárja, Bugoo dö Tsiga, fogzás miatt nem tud jelen lenni a mai rendezvényen. Helyette egy igazán szimpatikus versenyző próbálkozását tekinthetjük meg! Tessék!”

“Nagy levegő… Három, és! – figyeljük meg az elszántságot az arcon, amely e sportág képviselőit jellemzi!”

“Valami gond lehet, a versenyző időt kért… Most kaptuk a hírt, hogy egy teli pelus miatt feladta a gyakorlatát!”

“Megkérdeztük a versenyzőt, mi volt a baj, aki a lepedőt markolászva csak annyit mondott kicsit fenyegetően, “Még visszatérek!”. Visszaadjuk a szót a stúdiónak!”

 

😀