Villa Fiore a Nol.hu-n

Tavaly távozásunk napján távozott a Villa Fiore kiötlője és felépítője, Zsuzsa és férje – ezt mi is csak utólag tudtuk meg, hogy eladták a villát. Ez kicsit megdöbbentett engem, mert szerintem furcsa, ha egy panziót a szezon közepén eladnak…

Mindegy. Az új tulajdonos pár házat épített a medence fölé, úgyhogy egy télen-nyáron használható pancsikolási lehetőséget alakítottak ki (mi tavaly egy hétig kerülgettük a 15 fokos vizű medencét). Aztán ők is elmentek.

A legújabb tulajdonosok viszont úgy tűnik, elég tehetségesen alkalmazzák a PR-t, úgyhogy egy-két szobát felújítva máris a nol.hu-n jelentek meg.

Itt olvasható: http://nol.hu/mozaik/20120721-kenyeztetes_a_malomban

Ami tetszett anno a Villa Fiore-ban, a kiszolgálás és az étel, az ma megtalálható az Il Pittore étteremben, Budapesten. Azt, hogy ma milyen a Villa Fiore konyhája, azt nem tudom. A szállás hangulata alighanem hasonló, mint amilyen tavaly lehetett – akinek ez bejön, annak tudom ajánlani.

 

Villa Fiore a Nol.hu-n” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Sajnos már az első pillanatban csalódtam, mivel arról sehol egy szó sem esett, hogy a Villa Fiore egy fő út mellett van.
    A szobák valóban olyanok, mint a weboldalon, leszámítva az amortizációt. Klima nincs, szúnyogháló nincs. (Elég rossz párosítás)
    A szoba közepén lévő kádba alig csordogál a csapból a víz, az ágy hangos és instabil ( friss házasoknak nem javallott). A beltéri és kűltéri medence vize egyaránt hideg, fürdésre alkalmatlan. Az igért kulináris kalandozások okozták a legnagyobb csalódást. A reggeli szegényes és kommersz, és még így is vonakodva töltik fel. Minden reggel ugyanaz. Háromfèle silány minősegű felvágott, keménytojás, két féle olcsó sajt, vaj, lekvár, müzli, kétféle pékáru. A vacsora túlárazott (2 főre 9-10 ezer Ft),bármelyik környékbeli étterem jobb választásnak bizonyúlt. Összességében az embernek végig olyan érzése van, hogy a tulajdonosok belefáradtak, semmit nem tesznek a vendégekért, csak beszedik a pénzt és alapjáraton pötyögtetik a szolgáltatásokat. Kár érte!

Hozzászólások lezárva.