Kipróbáltuk: Olimpia-park játszótér

A Kossuth téren Misike áttolta a babakocsit, aztán kicsit megpihent, de ahogy mondtam neki, hogy ott a játszótér nem messze, ahol ott a csúszda meg minden, alig győztem követni – újra volt motiváció… 😉

Szóval, az Olimpia-parkot nemrég újították fel, őszintén szólva nem tudom, hogy mi volt ott korábban (ha jól tippelek egy lepukkant játszótér). Azt kell mondanom, hogy látva a tömeget, ráfért a környékre egy kulturált játszótér.

Az árnyékos területen a fő játék egy hajót formáz, amire szerencsére a kisebb gyerekek is fel tudnak mászni, és jó eséllyel leesni sem tudnak, tényleg ritka jól eltalált játék a hazai mezőnyben.

A többi játék is nagyon jó, elsősorban egy HAGS nevű gyártó játékai, ahogy én láttam, inkább kisebb gyerekeknek valóak.

Hatalmas tömeg volt, úgyhogy relatív kevés kép készült, de ennek ellenére mondhatom, hogy ez most Budapest legjobb játszótere.

A játékok alatti darált gumi talaj nagyon puha, nagyon korrekt. A park másik fele, a rét is jó lesz, ha az emberek rájönnek, hogy le lehet jönni piknikezni a parkba.

Remek lett ez az Olimpia-park, még Rogán-polgármesterrel és családjával is összefutottunk, szóval ők is odajárnak. Kisebb gyerekekkel különösen ajánlott!

Tudom, hogy két milliárd forintba került, de akkor is még sok ilyen kellene!

Az összes kép megtekinthető alább: