Nyaralás előkészítés – kütyü

Megyünk nyaralni (még mielőtt valaki kérdőre vonna a folytonos anyagi helyzetem feletti panaszkodásom miatt, csak annyit mondok, hogy SZÉP-kártya!), ma reggel (jelen életkoromban a reggeli ébredés és reggeli közötti időszakot tekintem agyilag aktív időszaknak) kitaláltam, hogyan fogunk az autóban egyszerre navigálni és vlogolni a nyaralás alatt.

Szóval, van nálam tesztelésre egy 2013-as évjáratú Sony Experia Z tablet, amire felraktam a Waze-t, belerakom a privát SIM-kártyámat, amin még az is lehet, hogy bekapcsolom a korlátlan közösségi net opciót (egy hónapra), hogy aztán ezt fogjuk használni az autós adatközpontnak és korlátlan mobilinternetnek.

Így az iPhone-t tudjuk használni vlogolásra/útivideókhoz. Egy kicsit aggódom az eszközök fogyasztása miatt, mert bár van egy erős töltő a kocsiban, de nem biztos, hogy a tablet órákig bírja a navigálást, mint ahogy az iPhone sem sokáig bírja a videózást/fotózást, úgyhogy erre egy kicsit ráparáztam, mert bár régóta filóztam rajta, hogy veszek egy powerbanket, nem akartam egy alkalom miatt venni.

És ahogy írtam a posztot, úgy döntöttem, veszek egyet, mert jártam már úgy párszor, hogy bizony kimerült a telefonom a nagy fotózgatás közepette…

Mivel a Mediamarkt webshop úgy tűnik, nem akar működni, egyelőre nem jutottam előre…

Folyt köv.