Elindultunk nyaralni…

Tegnap este nem volt energiám, fáradt is voltam és túlságosan sokat is ettem, de most megírom a tegnapi napot. Minél tovább húzom, annál rosszabb.

Fényképek egyelőre nincsenek, nem állok neki, az túl sok lenne.

Szóval, háromnegyed tíz körül indultunk, eszeveszett meleg volt. Előtte még egyszer áttanulmányoztam a tempomat leírását, úgyhogy amint elhagytuk a várost, máris kényelmes tempóra váltottunk. Isteni találmány ez a tempomat. Persze még jobb lenne egy automata váltóval, meg ezzel az elől érzékelős, magától fékezős dologgal, de így is nagyon király.

Egészen a győri Mekiig nyomtuk a tempomatot, ott benyomtunk egy ebédet.

Utána továbbmentünk, a szinte teljesen üres M85-re kanyarodva. Ott meg pláne bevált a tempomat. Egyszerűen nem is kellett vele foglalkozni, hogy mennyivel megyek.

Első megállónk a fertődi Eszterházi-kastély volt.

Bementünk a kastélyba, megnéztük az idegenvezetést. Megtudtuk, hogy a kommunisták csúnya, gonosz emberek voltak, akik elvették mások vagyonát. Hmmm… Ennyire futotta 3 milliárd ráköltött forintból. Mert a kastélyon nem látszik, kifejezetten nem látszik bármiféle renoválás. Bár az igaz, hogy a pálmaház már elérhető és a színházban egy zenei központot alakítottak ki.

Hát, ez bizony véleményes.

Ezután még megvártuk az Eszterházi Expressz névre hallgató elektromos járgányt, amiben bejártuk a kertet.

Ezután ültünk vissza az árnyékban hagyott, de valahogy mégis horrorisztikusan felforrósodott autóba, majd elindultunk Sopron felé. Végül megérkeztünk a Petőfi téri mélygarázshoz, ahol vettünk egy heti bérletet és két fordulóban besétáltunk a belvárosban lévő szállodába.

A szobába lépve megváltás volt a klímaberendezés működését észrevenni. Biztos, ami biztos, még lejjebb tekertük, hiszen a kocsiból hozott kofferek úgy át voltak forrósodva, hogy elkezdték fűteni a szobát.

Ezután elmentünk a Jégverem vendéglőbe, ahol eszeveszettül bekajáltunk. Kicsit kóvályogtunk még, a Főtéren vettünk még egy fagyit, aztán hazaszédelegtünk és lefeküdtünk aludni.

Őszintén szólva, egészen rosszul aludtam, szokatlan volt az ágy, a szoba, a klíma ciripelése.

Lesznek képek és videó, de most ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.