Töltelékposzt: 3 videó: Insomnia

Faithless: Insomnia.

Új rovatunkban 3 videót rakok ide, amelyeket összeköt valamilyen logikai kapocs. Ugyanaz a szám, ugyanaz a jelenet, ilyesmi.

Elsőnek következzék a Faithless nevű brit popegyüttes Insomnia című száma, amelyet nem egy, a színpadon ugráló gombtekergető ad elő, hanem bizony igazi zenészek. Mondhatni, zenemű. 1995.

A második videó egy feldolgozás, amelyet a közelmúltban (2015), a gombtekergetésben bánatossá vált, ezért fiatalon és kőgazdagon öngyilkossá lett AVICII dolgozta fel. Az ősrajongók szerint istenkáromlás, szerintem egy nagyon korrekt kis remix, nekem tetszik, főleg a nagyon erős basszus… No meg az ötödik másodpercnél felbukkanó fehér polós hölgy is…

A harmadik videó a koncepció szerint valamilyen spéci perspektíva. Így is van, az első széria ezen eleme az a videó, amelyben a Faithless szellemi vezetője, Sister Bliss elmondja, hogy találkozott az énekessel, hogyan alapították meg az együttest és hogyan készült az Insomnia.

Bónusz-videó egy 2005-ös koncert, amin azért látszik, hogy az énekes az eltelt időben a két végén égette a gyertyát (és a énekesi tehetségét…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.