Hétvégi összefoglaló

Elég mozgalmas hétvége volt, rövid összefoglalót adunk.

Pénteken este kihelyezett HBSE klub volt nálunk, elég sokan összejöttünk. Móni rengeteg étellel készült, amire elég hülyén jött ki, hogy volt, aki vacsora után érkezett, míg mások nem bízták a véletlenre, hogy mit kapnak enni, úgyhogy a nyakunkon maradt a rengeteg szendvics, saláta és sütemény. (Na, mindegy, szombaton kidobtuk a maraadékot.) A hangulat remek volt, ettől függetlenül.

Szombaton wellness-szel indítottunk, egy spinning után lenyomtunk egy szaunázás-jacuzzi kombót az Oxygen Wellness-ben, ami elég jó volt, főleg, hogy ingyen volt. Érdekes módon szombaton nagyon friss voltam tőle, viszont mára úgy görcsöl a combom, hogy elig bírok járni…

Szombaton esti program kultúrált társasági esemény volt az MMTBSZSZ (Magyar Mountainbike Szakági Szövetség) éves gálája és díjkiosztója a Petneházy Panzióban, Adyligeten. Az épülethez hozzáépített sörsátorban gázégőkkel próbálták a meleget fenntartani, ami elég reménytelen volt, ugyanis az asztalunk melletti ajtó közvetlenül a szabadba nyílt, folyamatosan engedve ki a meleget. A fáklya (kandelláber?) viszont felcsavarva remekül égette az arcunkat, úgyhogy felül égtünk, alul fagytunk. Az belépőjegy árának nagy részét a terembérlet vitte el, a vacsora jelképes volt, még jó, hogy vittük Anikó dióspiskótáját Móni meggyesével megtámogatva, mert különben leestünk volna a szekről. Miénk volt az egyes asztal, ami remek volt emiatt a fűtési anomália miatt, másrészt majdnem előrébb volt a színpadnál és két brutális hangszóró volt mellettünk, hogy száradjon ki a torka annak a botcsinálta mixercsávónak. Jó volt, mindegy. Veronika újra dobogón volt, nagyon örültünk neki.

Vasárnap munkaehelyi program volt, szerverszoba karbantartás. A korábbi némiképp embertelen rendetlenséget próbáltam valahogy megszüntetni, csökkenteni. Ez nagyjából sikerült is, némiképp feltartott az, hogy nem terveztem a telefonhálózat szétszedését is (összerakni nehezebb volt) és az, hogy délben beállított az egyik kolléganőm, aki beteg és nem akarta megfertőzni a többieket, ezért vasárnap jött be emailt olvasni. Mivel nincs távoli elérése, ezért nem olvasta az emailemet sem, hogy karbantartás lesz vasárnap. Így akkor toppant be, amikor szanaszét volt pakolva minden, úgyhogy csináltam egy pár kábelből netet neki, de  nem tudtam továbbmenni. Mindegy, estére végeztem vele, de annyit pakoltam, hogy fájt mindenem.

Hát így telt a hétvége.