Abszurdisztán live

Mozgóképes közvetítést adunk a fordított ország fővárosából, ahol tegnap újabb szokványos dolgok nem borzolták a polgárok életét.  Mi is történt?

Kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, mert a sínre rakott valaki egy köteg papírt. Nem odafújt a szél néhány apróbb papírcafatot, egy köteg papírról van szó. Ezek után a villlamos az úton keresztbefordulva várta az úton a sorsát, a népek ott kóvályogtak körülötte, mint valami meteorkráter körül (nem ám elzavarni onnan őket a balesetveszély miatt, á, dehogy), majd egy surmó odalépett a villamoshoz és összefirkálta az oldalát filctollal. Hosszan, kiadósan, feltűnően. Nem zavarta őt senki, nem szólt rá senki, teljesen átlagos csütörtök este a Fehérvári úton.

Mindezt videóra vette egy lakó, akinek az ablaka alatt történt az eset. Nem semmi. El kellett volna innen régen költözni.

Abszurdisztán live” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Az arra járó csend?rnek kellet volna a koppintóval rendet teremtenie!

  2. Csendőrnek?? Hol volt az akkor! Viszont a villamosvezetőnek meg kellett volna védenie a járművét. Van erre megfelelő eszköz. Haver is megmutatja néha, ha valakinek túl nagy lenen a szája. Úgy hívják, váltóállító vas.

  3. Mindenkinek csak fórumon jár a szája bezzeg ha ott lett volna nemszolt volna annak a 20-30 fős társaságnak…

  4. Ez sajnos Magyarország! Én már annak is örülök ha a dohányzó járókelő, a BKV járat beérkeztekor nem a jármű alá dobja a cigicsikket, hanem a megfelelő, annak kijelölt helyére. Sajnos az ilyen fiatalok{“vandálok”} ellen nem igazán lehet semmit tenni. Fellépni persze lehet a firkálás ellen, de a harc majdhogynem felesleges. Neveltetés, baráti társaság kérdése ez, és arra viszont a a szűlőknek kell hatással lenni!

  5. Nos! Még hogy csak a fórumon jár az emberek szája? megcáfolhatom! A BKV megtette a feljelentést, eljuttattuk a TV-khez, a rendőrség nyomoz, szinte a kezükbe adta egy fórum az adatokat a rendőrségnek. És hogy bizonyítékot nyerjen, hogy kik azok, akik tesznek valamit, elmondom, hogy a fórumon felbukkantak a taggelők, és szintén ugyanezt mondták, miszerint nekünk csak jár a szánk. Érdekes, de egy nap alatt kiderítették az egyik elkövető kilétét, iwiw-es regisztrációját, amit az illető másnap hajnalra törölte. (Persze az oldalt lementették, szüleit értesítették.) Szóval ennyit arról, hogy a fórumon csak a szánk jár!

Hozzászólások lezárva.