Hajnali aszfaltozás

Na, DigiTV most vágta el magát végleg. Nem elég, hogy hetek óta túrják az utcákat, a parkolókat teljesen ész és koncepció nélkül az alvállalkozói, most, reggel hatkor begurult az aszfaltozó brigád (két fő) és nekiállt aszfaltozni a korábban faltól falig feltúrt járdát. Ha esetleg valaki nem tudná elképzelni, ez egy hangos meló, az autónak jár a motorja, az aszfaltot egy kályhában tartják melegen…

Hajnali aszfaltozók

Értem én, hogy drága a gépidő, de akkor is! Ez az az ország, ahol ezt meg lehet csinálni? Hát, rohadjon le a kezem, ha DigiTV előfizető akarnék lenni valaha is. Sunyi, szemét banda.

Hajnali aszfaltozás” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Bár megértem a sérelmedet, de ha délben jöttek volna, akkor meg a nyugdíjasok nyilazzák le őket, szóval így senkinek nem jó 🙂
  Gondolom hogy nem ők akartak korán jönni, hanem az okos főnökök vállaltak egy szűkös határidőt, és ennek következménye a hajnali munka. Nálunk is törtek zúztak, meg szétfúrják a fél házat, de hál Istennek sosem vagyok otthon. Tegnap 5 percre hazaugrottam mikor dolgoztak, és meg is őrültem volna ha huzamosabb időt kell ott töltenem!

 2. Tévedés.
  Újpesten meg van határozva, mikor lehet zajjal járó tevékenységet csinálni. REGGEL HATKOR NEM!
  Kész ennyi. Ez nem vita alapja. Nem opcionális.

  Az, hogy napközben mi megy, egy másik sztori, ha én otthon lennék egész nap, nem bírnám én sem sokáig (tavaly négy hónapig otthon voltam, három lakásfelújítást hallgattam szimultán)… De ezért nem kapnám fel a vizet, mert joguk van hozzá. Aki nem bírja, lemehet a parkba, ingyen pihengetni, remek kikapcsolódás.

  Az a baj, hogy ezt (is) büntetlenül meg lehet csinálni.

 3. Szerintem, ha bejelented, akkor nem ússzák meg bűntetlenül. A büntetlen megúszáshoz az is kell, h senki ne emeljen szót és ezzel hallgatólag elfogadja a helyzetet.

Hozzászólások lezárva.