Brékin’: Kék matricás Rözsó, hejj…

Hát igen, ez aztán a jó érzés, hogy végre hozzájutottam az engem/az autót egyébként megillető kék környezetvédelmi plaketthez, amelyet egyébként a vizsgán meg kellett volna kapnia az autónak!

Köszönöm a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársainak felelősségteljes munkáját, amiért buktam eddig kb. tízezer forintot azért, mert annak idején tudatosan rosszul végezték  a munkájukat.

Mert ezt kellene a tévében mutatni, nem azt, hogy a hajfesték allergiás sokkot okozott egy agyhiányos nőnek Angliában(!), hanem azt, hogy az átvert, bepalizott, jogaiban korlátozott autósok ezrei várnak arra, hogy A “mozaikutca”-ba bejutva több órányi várakozás után jó pénzért korrigáltassa az autója környezetvédelmi besorolását, amely miatt nem tud közlekedni a korszerű és nem környezetszennyező járművével. (Most komolyan, nincs valakinek ismerőse a médiában, aki felhívná erre az anomáliára a figyelmet?)

Ezért ezúton szeretném sok szeretettel küldeni az alábbi exkluzív videót (amit magam állítottam össze az internet világhálón található forrásokból) mindazoknak, akik trehány munkája miatt akadályoztatva voltam, többletkiadásokba kellett magamat vernem illetve ezt a folytatólagosan (értsd szándékosan és előre megfontoltan) elkövetett károkozásukat csak pénzért voltak hajlandóak korrigálni! Jó szórakozást! 😀

Brékin’: Kék matricás Rözsó, hejj…” bejegyzéshez ozzászólás

    • Ha tényleg így történt, a kollégádat csúnyán átb@szták. (Simán el tudom képzelni, nem kicsit vagyok rosszhiszemű a Mozaik utcaiakkal szemben.)

      Ha megvolt a környezetvédelmi felülvizsgálat, amiről számlát kellett kapnia és egy jegyzőkönyvet, amelyen szerepel a 04 besorolás, akkor bizony 15 napon belül az okmányiroda ingyen cseréli a forgalmit, mert ők (a bürokratikus lánc valamelyik eleme) hibázta el a dolgot.

      Ha nem cserélteti ki a forgalmit, akkor a következő vizsgán megint piros matricát fog kapni. Ráadásul, hogyha netalán mégis megbukik a rendőrnél (kék matrica vs. 2-es forgalmi), akkor még nagyon durván meg is büntetik.

    • Sajnos nem tudom, de az biztos, hogy 15 naptári nap is bőven elég arra, hogy foglalj egy időpontot egy okmányirodában és 20 perc alatt túl legyél rajta…

Hozzászólások lezárva.