Hasta la vista, foursquare!

Elegem lett ebből a vacakból.

1272 check-in után igazából ott rágott be az agyam, hogy a munkahelyemen több, mint 200 check-in után heteken át nem tudom visszaszerezni a mayorshipet. Ebben nincs semmi logika. Minden hétfőn azzal fogad, hogy 4 napra vagyok a polgármesterségtől? Hát normális?

Őszintén szólva érthetetlenné vált az egész koncepció. Minek kellene nekem check-inelni állandóan úgy, hogy gyk. értelme sincs. Igazából elhatalmasodott rajtam az a gondolat, amit a legtöbb ismerősömtől kaptam, amikor erről beszélgettünk: “Mi is ennek az értelme?”

Most ne menjünk bele abba, hogy mennyire jó ötlet beleírni a világba, hogy nem vagyok otthon, a privacy-t meg lehet őrizni, de mi értelme?

Nem tudom. Jó poénnak tűnt, de részemről lekerült a fő képernyőről. Nem törlöm le, mert az érdekesebb helyekre lehet, hogy nyomok majd néha egy-egy check-int, de vége a napi használatnak.

1272 check-in, 24 badge, 10 mayorship után elegem lett.

Hasta la vista, foursquare!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Igen, elég érdekes lett, hogy a polgármesterséget simán elviszik, és utána neked nem 1, hanem már 2 napod van visszaszerezni.
    Egyetlen helyet láttam, ahol itthon úgy használják, mint más országokban. Azaz bejelentkezés alapján kedvezményt kap az ember. Ez egy GSM bolt az István utcában. Ti tudtok még ilyet?

  2. Napokban, 2-3 hete tart már az a játék, amiben akkor is elfoglalják tőlem a Baross teret, ha én aznap korábban már bejelentkeztem. Nem igazán értem, hogy lehet ez.

    • Háát, továbbra is azt mondom, hogy nem látom semmi értelmét. Ma egyébként is buktam az egyik majorshipet, de ez sem nagyon érdekel…

Hozzászólások lezárva.