Saját kép sikere: Parlamentes képem a Buzzfeed Travel cikkében

29 hely, ami miatt Budapest a leggyönyörűbb hely Európában – ezzel a címmel jelent meg ezen az általam nem túlzottan ismert utazási portálon egy cikk a magyar fővárosról. Állítólag fizetett cikk, nem különösebben zavar, mert nem hazudnak benne, ezek a helyek tényleg szépek, és ha az ember néhány napra turistaként jön a városba, akkor egyértelműen megnézve ezeket szépnek találja a várost.

Persze itt lakni és minden reggel a hetes buszon játszani a szardíniát nem ennyire romantikus, de jó dolog, hogy a város tartogat olyan helyeket, ahol az ember akár őslakosként is talál magának némi kikapcsolódást, szépséget….

Mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy a szerzők az egyik képemet kiválasztották a cikkhez (és korrekt módon kopirájtolták, úgyhogy rendben is van), magam is meglepődtem, amikor megláttam. Erről van szó:

Szerintem is jó fotó lett!;-)

Persze ez elmondható arról az egész sorozatról, amihez ha hozzávesszük, hogy egy exkluzív helyről, a Duna medréből készült (ki volt száradva a szigetcsúcs a Margit-hídtól délre), akkor tényleg “nem mindennapi” felvétel. Amúgy persze nem nagy szám, tudom én… 😉

 

Saját kép sikere: Parlamentes képem a Buzzfeed Travel cikkében” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Gratulalok Zsolti !!!!! Szep munka…..szep elismeres ! A Buzzfeed az egy NAGYON nepszeru site itt az Allamokban…..

Hozzászólások lezárva.