Az ideális telefonméret

Olvasom, hogy a megbízható források szerint nem lesz 4 hüvelykes iPhone idén, nem tér vissza az Apple a józan ész ösvényére a többiek kergetése helyett.

Tényleg lesújtó, de én 19-re lapot húznék: Azt mondom, hogy az ideális telefon-méret a kezdeti iPhone volt. Igaza volt Steve-nek, na!

Azt is megmondom, hogy miért gondolom így!

A kezemben járt a minap a régi 3GS telefonom. Leszámítva, hogy a kijelző felbontása nem “retina”, nagyon-nagyon tetszett, elsősorban a mérete miatt. Kényelmesen elfér a tenyérben, zsebben, nem lóg ki mindenhonnan, nem kell félni tőle, hogy fejest ugrik az ingzsebből. És az sem bírta tovább egy napnál, úgyhogy ebben a témában nem sokat léptünk előre 6 év alatt…

Szóval, egy 3,5 hüvelykes retinakijelzős (nem kell fullHD, minek!?) telefon tökéletes találat lenne. Mellé kell egy rendes iPadet venni, ha valaki hosszasan akar netezni vagy multimédiázni, oszt jónapot!

Az ideális telefonméret” bejegyzéshez ozzászólás

  1. nekem még mindig 3GS-m van (5,5 éves) és nem is igen akarnék megválni tőle, viszont a töltő-csatlakozója kezdi megadni magát, így valószínüleg rá fogok kényszerülni. 5S tűnik a megfizethető választásnak, 250 eFt-ot nem vagyok hajlandó fizetni egy telefonért

    • Az a baj a 3GS-el, hogy már nem nagyon van hozzá alkatrész. Egy csatlakozó-cserét fillérekért meg lehetett úszni, emiatt tényleg nem volt érdemes cserélni. Ennek az én 3GS-emnek sincs semmi baja, a töltőkábele öregedett meg csúnyán, egyébként hibátlan.

Hozzászólások lezárva.