Misi szülinapi LEGO-i – teljesen szuperhősösek lettünk…

Ahogy korábban írtam, én már teljesen elvesztettem a rajongásomat ezekért a modern Star Wars dolgokért (lehet, hogy túl öreg vagyok már ehhez?) és Misi szülinapi ajándékai is inkább a Marvel-moziverzumból valók voltak.

A szülinapi izgalmak után neki is álltunk összerakni a LEGO-kat.

Először egy kisebb szettel kezdtük, ami nem is szülinapi ajándék volt, hanem Apa vette magának. Ez a szett tartalmazza Amerika Kapitányt és Fekete Özvegyet, amint megküzdenek a Tér-kőért.

Ezután a legnagyobbal folytattuk, ami Űrlord űrhajójának nagyobbik felét, néhány szereplőt és Thanost tartalmazza. Ez egy elég nagy hajó és úgy voltam vele, hogy előtte órákig restauráltam a LEGO City Rendőrkapitányságot, ami egy rendrakás során atomjaira esett, úgyhogy nem kockáztatok és itt is bevetem a ragasztót.

Mondhatja bárki, hogy barbár dolog összeragasztani a LEGO-t, de erre két dolgot tudok mondani. Az egyik az, hogy ezt csak olyan mondhatja, aki halászott már ki pótolhatatlan, egyedi, spéci elemet az emeletes ágy mögül. A másik pedig az, hogy ezek a LEGO-k annyira speciális darabokból állnak, hogy ebből úgysem fog mást kirakni a gyerek (kivéve akkor, ha megnézi a LEGO Kaland 2-t).  Szóval, jött egy négyórás móka a Benatar összeszerelésével!

 

Ezek után hagytuk megszáradni a Benatart és nekikezdtünk a Hulkbuster 2 csomaghoz.

Ezt már Misi csinálta.

Ezután már csak a Benatar kabinja következett, amivel Thor, Mordály és Groot elment Nidavellirbe. Ez a kabin egyébként passzol a Benatar “fenekébe”, ahogy a videón látszik is…

Ezt is Misi egyedül csinálta, nem ragasztottuk, úgyhogy az első széthullásig maradhat így.

Így aztán kettő kivételével teljes a szett. A két utolsó kő maradt ki, Vízió Elme-köve és Dr. Strange Idő-köve. Ezeket Misi már megrendelte a Jézuskától, de szerintem nem várjuk meg a Jézuskát (lesz még addig Húsvét meg Gyereknap is)… 😉