Töltelékposzt: Nóták a húsvéti sonkához…

… koronavírus edisön? Naná!

Nyomogatom a Youtube-t, teljesen elmélyedtem a lakberendezési tippekben, amik abban próbálnak segíteni, hogy hogyan tegyük otthonossabbá a home office-t (a lakás alapterületének megnagyobbítása egyikben sem szerepelt), valami rejtély folytán a legtöbb egy IKEA-s konyhapultot próbált íróasztallá hekkelni…

Aztán elém ugrott Gary Barlow! Ki is az a Gary Barlow? A Take That vezető énekese, aki a fiúcsapat feloszlása után egy kevésbé sikeres szólókarriert futott be, mint kollégája, a másik, aki énekelni tudott a fiúk közül… egy bizonyos Robbie Williams… 😉

Szóval, Gary Barlow azzal tölti idejét a koronavírus-karantén idején, hogy régi dalokat énekel el másokkal… van pár néhány régi saját dala, meg más dalok. És van ez:

Nem igazán Gary hangjához passzol, de azért a pincéből elmegy. De ki ez a Beverly Knights és miért nem hallottam róla még sosem???

A dal eredetijét a csúcsán lévő George Michael énekelte el 1988-ban Los Angelesben Aretha Franklinnel (aki 44 Grammy-jelölésből 18-at nyert el és gyakran nevezik a soul királynőjének).

És ez a Beverly leénekli Arethát. Brutálisan.

Ez a Gary egy zseni. Rick Astley-vel is énekelt:

Jason Donovan-nal (valaki emlékszik rá?) (mondjuk neki alig van hangja):

Ronan Keatinggel, aki a rivális boyband, a Boyzone vezető énekese volt…

Beverly Knight. Ő az új nagy kedvencem.