Apple Watch indahausz

Nincs mit tenni, az ökoszisztémában részt kell venni…

Az Apple Watch az a költségszint, amitől egyszerűen elakadt a lélegzetem is, és igazából most is így van. Nem véletlen, hogy májusban beruháztam egy Amazfit GTR-be, ami nagyon érdekes koncepciót követ, viszont teljesen más, mint az Apple ökoszisztéma.

Az első furcsaság ott jelentkezett, amikor nem tudtam az alvásadatokat és a pulzusszámot berakni az iPhone alá.

Jópofa volt, hogy minden nap láttam a lépésszámot, az is jópofa volt, hogy lehetett GPS-s tracket csinálni a kiránduláshoz, de annnyira nem passzolt valahogy…

Imponáló volt a kéthetes akksi-idő is, de olyan egyszerű volt a kezelőfelülete, mint egy marék szeg. Hiába voltak divatos watchface-k, mögötte mindig ugyanazok a béna kezelőfelületek voltak. Másfelől az Amazfit egyszercsak Zepp lett, amitől nem nőtt meg a bizalmam.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a Telekomnál elérhetővé vált a Cyber November keretein belül a részletre vásárlás.

Néhány nap használat után néhány pro és kontra:

+ teljes asszimiláció az ökoszisztémába (ez akkora előny, hogy ezt leírhatnám tízszer);
+ EKG;
+ véroxigén-mérés;

– kétnaponta tölteni kell.

Szerintem nagyon jó kis cucc, iszonyú túlárazott, akárcsak a többi Apple-termék. Fizettem vele boltban, na azt az arcot kellene látni, ami megjelenik a pénztáros arcán… Vannak app-ok, amiket egyelőre nem tudok mire vélni, például a légzés

Egyelőre nagyon elégedett vagyok.