Hazajáró térkép-frissítés

Kicsit igazítottam a Hazajáró térképén, egyrészt lettek szép új ikonok. Csak ajánlani tudom a készítő oldalát, nagyon komoly oldal. Stílust, színt lehet variálni. Egyetlen kifogás, hogy nincs hotlinkelés, vagyis egy saját tárhelyre kell feltölteni az ikonokat, de nincs ezzel gond, már az oldal is adja a megoldást, ami a Dropbox. (Persze elsőre nem figyeltem eléggé, úgyhogy végighotlinkeztem az ikonokat, másnap csinálhattam újra az egészet…)

A másik újítás, hogy a határon túli célpontokat eltávolítottam erről a térképről. Persze el nem vesztek, de egy külön tematika szerint egy másik térképen szerepelnek. Ezek a határon túli célpontok úgyis csak távlati tervek, hiszen az ismert okok miatt aligha lesz idő/pénz arra, hogy ezeket a helyszíneket bejárjuk, úgyhogy ezek amúgyis váratnak magukra, addig kivontam őket a képletből. Annál is inkább, mert így a Hazajáró térkép nagyobb zoommal nyílik meg, jobban láthatóak rajta a lassan mindent elfedő ikonok.

Hazajáró térkép-frissítés” bejegyzéshez ozzászólás

  1. egy kérdés: az előző verzióban a “View Larger Map” -on volt egy jelmagyarázat (aki először látja, nem biztos, hogy tudja, mit takarnak a színek és az ikonok), kiegészíthető lenne ez avval?

    • Hát nem tudom, nekem ott van most is. Szerintem összecsuktad korábban a Google Maps-ben és megjegyezte?

Hozzászólások lezárva.