Kibaszott színesfém-tolvajok!

Sajnálom, elpattant valami.

Hazaérve látom, hogy a liftajtóról le van szedve az a lemez, ami ott van kb. 35 éve. Aztán amikor beszállok a liftbe, látom, hogy belül is. Aztán ahogy felérek az emeletre, látom, hogy ott is. A tűzcsap ajtajának kerete a földön (persze, azt kb. 5 éve lopták el, nem alumínium) – az megúszta.

Felhívtam a gondnokot, hogy a szövetkezet szerelte-e le, vagy tudnak erről valamit?

Nos, egy rohadt fémtolvaj lebontotta az egész házban az összes liftajtóról az alumíniumot! De az összes lépcsőházban, az összes emeleten!

Állítólag, mire észrevették, már hiába járkáltak körbe, nem láttak senkit, gyanúsat,stb.

Komolyan mondom, úgy felkúrtam az agyam, hogy az nem is igaz! Rohadt senkik, bejönnek és szétszerelik az ingatlanomat? A rohadt anyjukat! És senki sem látta, hogy egy csávó szétfurkálja ajtóként a szegecseket? Senkinek nem tűnt fel egy idegen, amint egy fúróval meg táskával jár emeletről emeletre? Fényes nappal?

És most, hogy gazdagabb lett három kiló alumíniummal, holnap miért jön vissza felbátorodva? Elvisz egy liftajtót? Vagy rácsot valamelyik folyosóról? Vagy a fénycsöveket az ablaktalan lépcsőházból? Én mondom, az ilyet odakötözném egy alumíniumtömbhöz és mehetne a kohóba.

Kibaszott tolvajok, akik más tulajdonát tönkreteszik, rohadjatok meg!