Töltelékposzt: 3 videó: Cula

Bad Boys 2 ikonikus jelenete

Volt egyszer egy 2003-as akció vígjáték, amelynek főszereplője Will Smith és Martin Lawrence volt. Azt ugyebár tudjuk, hogy Will Smith nem nagyon vállalt folytatásokat, de mind ez, mind az MiB folytatásai jól sikerültek. Már-már jobban az első résznél. Ugyanez sajnos nem mondható el a Bad Boys harmadik részéről, az egy sunyi fing.

Ikonikus jelenete igazi fekete szleng, először nem is értettem, pedig azt hittem, hogy tudok angolul, de nem, nem tudtam. Következzék a Reggie zaklatása c. jelenet.

Szóval, már nem Reisenbüchler Sándor szinkronizálta Will-t. Önpusztító életmódja miatt 2004-ben meghalt. Kálid Artúr azonban üzembiztosan hozza a figurát.

“Harmincnak nézel ki, cula!” – klasszikus szinkron. A jelenetben egyébként Will Smith improvizált egy kicsit, az amúgy is nagyokat nyelő Reggie szinte kiugrik a képből, amikor Mike előhúzza a Glockot az övéből. Persze nyilván csak egy kellék volt, meg amúgy is, Amerikában nem szokatlan a fegyverek látványa, de a srác onnantól nem játszik, hanem benne van a szerepben…

Végül következzék a ráadás, Radics Peti, korunk egyik legismertebb magyar jutyúbere szinkronizálta újra a jelenetet, a kor szellemének megfelelően az oltási igazolvány témakörben. “Az Ibolya Étterem terasza”… máris klasszikus. Az oroszok miért hívnak mindent Szputnyiknak?