Töltelékposzt: 3 videó: a díva tánca

Ötödik elem?

Lilu Dallas világjegy!

Szóval, volt ez a film. Az egyik kulcsjelenet a díva tánca, ami igazából egy ária. A filmben eközben Lilu elkalapálja a mangalor harcosokat… Mondhatni, a film egyik kulcsjelenete, amikor a mindenkit elbűvölő díva előad egy áriát, mielőtt átadja a köveket Korben Dallas-nak.

Maga az ária azért érdekes, mert a második része, amely stílusában inkább egy pop-dalra hasonlít, mint egy opera-áriára, egy operaénekes által darabokban felénekelt dal, amit nyilván egy samplerrel tovább bolondítottak, mindenesetre a mondás szerint ezt egy élő ember nem tudja elénekelni.

És akkor jött Jane Zhang.

Ezek után elszabadult a pokol és kiderült, hogy nem annyira lehetetlen elénekelni…

De úgy tűnik, hogy egy férfi is simán el tudja énekelni…

Evgenia Laguna (?) operaénekes, aki simán lenyomta, ráadásul ennek volt a legprofibb hangszerelése az összes közül…

Bónusznak következzék a dívával készült interjú. Mayween egy modell volt, aki akkoriban a rendező barátnője volt és miután az eredetileg a díva szerepére szánt német szupermodell egyszerűen nem jött el a forgatásra.

Érdemes végignézni. A művésznő egyébként nagyon meglepődött, amikor meglátta, hogy a dal második felében alá van keverve Lilu harca a malacokkal… Úgyhogy ha valakit érdekel, milyen volt az egész dal, megnézheti a nyers felvételt.

Jobban jártunk, hogy a rendező klipet csinált a második feléből.

Ennyi.